Eritellimused

Katre Koduleib e-poes on müügil lai valik pirukaid, saiakesi, kooke, torte, kringleid ja leibasid

Kui Sa aga ei leia endale meelepärast küpsetist e-poe tootevalikust, siis anna meile oma erisoovist või ideest märku. Leiame Sinu soovile koos lahenduse – olgu selleks Sinu või lähedase sünnipäev, juubel, firmapidu, lasteaia või kooli lõpupidu, pulmad, peielaud, firmapidu, katsikud või oled minemas soolaleivale.

Kõiki tooteid on võimalik tellida erimõõtude, meelepäraste kaunistuste ja/või kujuga.

Varasemate tellimuste näitel oleme teinud:

 

mini pirukad (e-poe valikus olevaid pirukaid on võimalik tellida väiksemas mõõdus)
mini saiakesed (e-poe valikus olevaid saiakesi on võimalik tellida väiksemas mõõdus)
soolaleiva leib, erikujuline leib, millesse on soolatops peidetud
kringlid, kringleid saab teha erikujulisi. Olgu selleks numbri-, tähe- või südamekujulised kringlid.
tordid, torte saab teha erimõõdus, kujus ja lisada just Sulle sobivad kaunistused ja teksti. Arvestame Sinu maitse-eelistusega koostisosade suhtes.
koogid, kooke saab teha erimõõdus, kujus ja lisada just Sulle sobivad kaunistused ja teksti. Arvestame Sinu maitse-eelistusega koostisosade suhtes.
soolased tordid, teeme ka soolaseid torte ja kooke. Näiteks soolane Napoleon on oma tee inimeste südamesse rajanud. Arvestame Sinu maitse-eelistustega koostisosade suhtes.
eritellimuse moorapead, moorapea tegemisel ei ole piire. Moorepead on võimalik teha nii mini versioonis kui ühe suure tordi suuruses koogina.
konjakitorud, need imeliselt maitsvad maiustused viivad keele alla ja sobivad ideaalselt peolauale.

Kuna erilised küpsetised vajavad meie poolt rohkem aega ettevalmistuste osas, siis võtke meiega kindlasti ühendust vähemalt 3 päeva enne sündmuse toimumist.

Näiteid tehtud töödest

Et saaksime koos sobivaima lahenduse leida ja täpse hinnapakkumise teha, palume Sul ühendust võtta all oleva kontaktivormi kaudu, meie telefonil +372 5241120 või e-kirja teel katre.koduleib@gmail.com.

Oleme avatud nädala sees E-R 8.00 – 16.00 ning vastame Sulle esimesel võimalusel. 🙂

Lase oma mõtted ja ideed lendu ning aitame Sul need teostada, et eesolev sündmus tuleks just nii ideaalne, kui Sa oma vaimusilmas ette kujutad!

Võta meiega ühendust!